Kot vsako leto smo vzgojiteljice tudi letos stopile skupaj in organizirale praznično tržnico v Centralni enoti vrtca.

V mesecu novembru smo organizirali sestanek z navodili za izdelavo izdelkov. Skupaj smo se odločili za rdečo nit tržnice – delo z naravnim materialom (izdelki iz lesa, storžev, vej), posušenim sadjem (kaki, pomaranče, limone, hruške) in izdelava voščilnic.

K izdelavi izdelkov smo povabile starše otrok in stare starše. Organizirale smo tudi sodelovanje s starimi starši v dopoldanskem času. Izdelki so nastajali s pridom rok. Bili smo zelo ustvarjalni pri pripravi izdelkov. Nabralo se jih je zelo veliko.

Datum naše praznične tržnice se je zelo hitro bližal. Prišel je čas, da smo v večnamenskem prostoru pripravili prostor z okrasitvijo. Takoj, ko smo pripravili prostor, je bilo čutiti praznično vzdušje.

Tržnica je potekala od torka, 29.11, do petka, 2.12.

Namen tržnice je podaritev prostovoljnih prispevkov za sklad vrtca oziroma zbiranje sredstev za pomoč, pomoči potrebnim staršem pri plačilu nadstandardnega programa.

Praznična tržnica je bila zelo obiskana. Zbrali smo kar 1.056,00 eur prostovoljnih prispevkov.

HVALA!

Hvala vsem sodelujočim zaposlenim iz enote Centralni vrtec ter hvala vsem staršem in starim staršem, ki ste nas podprli z obiskom praznične tržnice.

Želimo vam lepe praznike in vse dobro in lepo v novem letu.

Zapisala: Anita Zigmund

Slika: Anita Zigmund